Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri Rabarber och ananaspaj

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En knäckig paj som passar bra i sommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att ansa rabarberna, skär dem i 1½ cm stora bitar. Låt saften rinna av från ananasen. Lägg rabarber och annanas i en smord form. Smält smöret i en kastrull, lägg därefter i resten av ingredienserna och blanda till en jämn smet. Smeten bres sedan ut på rabarberna/ananasen.
  2. Gräddas ca 20 min, 175 grader.
  3. Servera med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.