Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri tårtbotten

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Det här är en tårtbotten utan vetemjöl som verkligen blir jättefin! Använder det jämt när jag ska göra gräddtårtor.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa ner 1 tsk socker till varje äggvita (alltså 4 tsk). Vispa resten av sockret med äggulorna. Tillsätt citronsaften. Vispa ihop vitorna och gulorna. Tillsätt potatismjöl och bakpulver. Häll i smord och bröad rund form. Grädda i 175 grader, ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Viviann73 9 januari 2011

    Mkt. Bra recept! Superfin tårtbotten!!

  • halmtorp 5 juni 2011

    Denna tårtbotten var inte sista gången jag använde. Den älskades av alla mina gäster oavsett glutenallergi eller ej. Fantastiskt hur hög den blev. TACK!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.