Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri äppeldröm

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Måste vara den godaste äppelpaj jag ätit, helt naturligt glutenfri, nyttigare variant med lågt GI och högt näringsvärde. Ät paj med gott samvete :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva äpplet i bitar Vispa ägget och sukrinmelisen pösigt. Blanda i proteinpulvret, kesellan och mandelmjölet, blanda väl. Häll sedan i det smälta smöret och kokosfettet. Ha i fiberhusken, bakpulvret och mjölken och blanda till en fin smet. Ha i kanelen och vaniljpulvret och kokossockret, ringla gärna lite honung över smeten också ;)
  2. Häll smeten i en smord form så de blir 1 cm tjockt lager. Tryck i de skivade äpplena ovanpå smeten och pudra över kanel och kokossocker, in i ungen i 20-25min, ta ut och NJUUUUT!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.