- Serverar: 4-8 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Måste vara den godaste äppelpaj jag ätit, helt naturligt glutenfri, nyttigare variant med lågt GI och högt näringsvärde.
Ät paj med gott samvete :)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och skiva äpplet i bitar
Vispa ägget och sukrinmelisen pösigt.
Blanda i proteinpulvret, kesellan och mandelmjölet, blanda väl. Häll sedan i det smälta smöret och kokosfettet. Ha i fiberhusken, bakpulvret och mjölken och blanda till en fin smet. Ha i kanelen och vaniljpulvret och kokossockret, ringla gärna lite honung över smeten också ;)
- Häll smeten i en smord form så de blir 1 cm tjockt lager.
Tryck i de skivade äpplena ovanpå smeten och pudra över kanel och kokossocker,
in i ungen i 20-25min, ta ut och NJUUUUT!
Publicerat den
13 oktober 2012
Liknande recept
Skriv kommentar