Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria pinnbröd

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott till grillad korv. Snurra - tvinna degen runt korven och grilla. Receptet funkar på vanligt vetemjöl också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp vattnet, tillsätt fiberHusk och blanda noga. Låt stå 10 min. (Det ska bli som tapetklister).
  2. Blanda de torra ingredienserna och finfördela margarinet i dem. Bind samman degen med vatten-fiberHusk blandningen. Det kan verka svårt men man får knåda längre än med vanligt pinnbröd (lättast går det i en matberedare om man har tillgång till en sådan).
  3. Grilla bröden över öppen eld.
  4. Det går även att göra degen utan fiberHusk. Den är lättare att blanda men den blir mindre seg och därmed svårare för barnen att hantera. FiberHusk finns i välsorterade butiker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.