Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz glutenfria äppelmuffins

 
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Dessa muffins går snabbt och lätt att göra. Kan med fördel frysas och är godast om man värmer dem lite före serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Blanda samman kokosmjöl, mandelmjöl och bakpulver. Tillsätt mjölblandningen omväxlande med mjölken. Skala och tärna äpplena och rör ner i smeten. Klicka ut i muffinsformar och grädda 200° ca 10 min eller tills de fått gyllenbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.