Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria äppelmuffins

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Supergoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst, blanda i mjölmix vanilinsocker och bakpulver. Häll i smöret och mjölken. Vispa allt väl.
  2. Skär äpplena i klyftor. Blanda dem i socker och kanel.
  3. Häll i smeten i formarna, ungefär till hälften. Peta i ca 2 äppelskivor i varje form. Grädda i 10 minuter i 200 grader.
  4. Du kan använda laktosfri mjölk och smör för de som är laktosintoleranta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.