Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria frukostvåfflor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här kommer en glutenfri variant av frukostvåfflor.

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda mjölmix, husk, bakpulver, salt och socker i en bunke. Tillsätt mjölken och äggen. Rör till en jämn smet. Blanda till sist i det smälta smöret. Grädda i våffeljärn. 2. Jag använde Finax italiensk mjölmix. Men man kan naturligtvis testa sig fram med andra märken och sorter. 3. Möjligen skall man dra ner en aning på husken. Smeten skall visserligen bli ganska tjock, men jag upplevde den som lite väl tjock mot slutet av gräddningen. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.