Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria havrekakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 26 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Spröda och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör hälften av havregrynen till fint mjöl i matberedare. Smält smöret i kastrull och rör ner sockret. Blanda havremjöl, havregryn och bakpulver och rör ner det i smeten.
  2. Bred ut blandningen till en platta ungefär 1 cm tjock på en plåt. Grädda i 200 grader cirka 12 minuter till fin färg. Skär i bitar medan kakan ännu är varm med vass kniv. Låt svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emillovisa 25 april 2012

    Jättebra att kunna baka glutenfritt med vanliga ingredienser, som finns hemma. Ska prova dem till "Limoncellogrädde istället för biscotticrunch", så det kan bli en glutenfri efterrättt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.