Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria Mazariner

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegoda med mandelmassefyllningen. Det tar lite tid att stå och trycka ut degen i formarna men det är det värt. Tag bakformar av aluminium så behövs formarna ej smörjas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör margarin och socker poröst Tillsätt ett ägg i taget och sedan glutenfria mjölet och bakpulver.
  2. Sätt en klick i varje bakform av aluminium och tryck ut degen tunt efter väggarna på formen. Om det känns kladdigt sätt lite mjöl på degklicken
  3. Gör sedan i ordning fyllningen, lättast att köra den i mixer eller elvisp och fyll formarna med 1 msk i varje form
  4. Grädda i 175 grader mitt i ugnen i 20 min eller tills de fått fin färg
  5. När kakorna kallnat gör en Glasyr: 2 dl florsocker 2 msk vatten

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hehe11 4 december 2011

    Gott och enkelt!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.