Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria Mjölkfria Pannkakor

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Glutenfria och mjölkfria pannkakor som är lätta att laga. Innehåller bovetemjöl, havremjöl, sojamjölk och ägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl och salt i en bunke.
  2. Tillsätt hälften av sojamjölken och vispa så att det inte finns några klumpar. Tillsätt resten av sojamjölken och vispa.
  3. Ha i äggen och vispa. Smaksätt eventuellt med t.ex. kanel eller vaniljsocker.
  4. Stek pannkakorna i lite kokosfett tills de fått lite färg.
  5. Servera med sylt eller något annat gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.