Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria Pannkakor

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda, lätta att blanda ihop och steka. Passar till pannkakstårta, creps (stek då bara på ena sidan och nyll dem) och till ärtsoppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölmixen och saltet med 3dl mjölk till en klimpfri smet.
  2. Blanda ner resten av mjölken, ägget och det smälta smöret och blanda runt.
  3. Stek dom tills de får fin färg, med mycket smör då de annars lätt fastnar. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.