Hittade dessa glutenfria pizzasnurror hos Finax, blir 18-20 st.
Instruktioner
- Värm mjölken fingervarm (37 grader), rör ner fiberhusken.
Låt svälla ca 10 minuter.
- Smula ner jästen och rör tills den är upplöst.
Klicka ner matfettet och tillsätt de övriga ingredienserna.
Vispa degen med maskin i ca 5 minuter.
- Stjälp upp degen på mjölat bakbord och kavla ut
den till en rektangulär platta, ca 30 x 40 cm.
- Lägg på fyllningen, lägg ostskivorna överst.
Rulla i hop till en längd och skär 18-20 bitar.
Lägg bitarna i stora pappersformar eller på bakplåtspappersklädd plåt.
- Låt jäsa under bakduk i 60-70 minuter.
Sätt ugnen på 250 grader.
Pensla pizzasnurrorna med uppvispat ägg.
Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter.
Publicerat den
15 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar