Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria scones med choklad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Servera sconesen nygräddade, gärna med jordnötssmör. Hittar du inte chokladknappar går det lika bra att använda hackad choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna och nyp ihop med smöret. Tillsätt vätskan och blanda snabbt ihop tills allt blandats ordentligt. Tillsätt chokladknapparna. Låt degen stå och svälla ca 5 minuter.
  3. Klicka ut degen i 8 bitar till runda bullar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Låt sconesen svalna på ett galler.
  4. Servera dem ljumna gärna med jordnötssmör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.