Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria Våfflor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Glutenfria våfflor De här recepten räcker till cirka 5 våfflor. Med Maizenamjöl

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majsstärkelse, bakpulver och salt. Vispa äggen med en hälften av mjölken och oljan. Häll i äggblandningen i majsblandningen. Vispa ner resten av mjölken tills det blir en slät smet. Grädda.
  2. TIPS! Vispa i smeten mellan gräddningarna eftersom mjölet vill sjunka till bottnen!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • shuin 29 mars 2009

    glutenfria våfflor

  • krtek 7 augusti 2009

    Det fungerade inte alls. Smeten blev till en början en dag snarare en en smet så jag var tvungen att ha i mer vätska. Gräddningen gick inte alls. Fastande helt i våffeljärnet och blev inte alls klart i mitten. Kanske var det kocken den var fel på ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.