Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria våfflor

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Våfflor är gott att njuta året om!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majsstärkelse, mjölmix, socker och bakpulver. Tillsätt vattnet och vispa till en slät smet innan du tillsätter mjölken/mjölkerättningen och fettet.
  2. Hetta upp våffeljärnet och börja gräddningen. Beräkna en knapp dl smet till varje lagg och rör om i smeten mellan varje.
  3. Lägg ut våfflorna på galler tills all smet är gräddad. Servera våfflorna fortfarande ljumma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.