Testade att göra om mitt recept på Gi-knäckebröd till glutenfritt och det blev lika gott!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Detta gilade inte sonen, men dottern gjorde de.
Fantastiskt gott, behöver varken smör eller pålägg. Min hustru älskar brödet.
Hur länge ska det vara i ugnen? :)
Hänger på - hur lång tid i ugnen?
Hej. Det går väl lika bra med polenta (majsmjöl)? Det är ju också glutenfritt. Skall gräddas 80 minuter.
Gör nästan samma fast med majsmjöl och olivolja istället
Hej vänner! Ang tid i ugnen så beror det på hur tjockt/tunt man tryckt/smetat ut degen. I min ugn tar det ca 50-60 min. Jag brukar skåra/ruta brödet innan gräddning så är det lätt att bryta i fina bitar. Inga-Britt