Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfritt grekiskt bröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

mmmmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölmix, Fibrex och salt i en bunke. Rör i ost, oliver och örtkryddor. Smula i jästen.
  2. Tillsätt olja, sirap, ägg och vatten och arbeta degen kraftigt i 3-4 minuter. Låt jäsa i 30 minuter.
  3. Arbeta igenom degen och tag upp den på mjölat bakbord. Forma till ett bröd och lägg på bakpappersklädd plåt. Låt jäsa 20 minuter.
  4. Grädda det grekiska brödet mitt i ugnen i 200° i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.