Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfritt knäckebröd med fröer

 
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Ett gott och nyttigt glutenfritt knäckebröd med bl.a linfrön som är bra för magen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Blanda först de torra ingredienserna och häll sedan i vattnet och oljan, i en köksmaskin eller bakmaskin.
  3. Låt stå och svälla i 10 minuter.
  4. Bred på knäckebrödssmeten tunt på 2 st plåtar.
  5. Sätt in dem i ugnen i timma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.