Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchi med ädelostsås, pumpafrön och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig och enkel gnocchirätt som är god som en festlig bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten till gnocchin och koka enligt anvisningen på paketet. Smält osten försiktigt i en kastrull och då den smält tillsätt matlagningsgrädden och den finhackade vitlöksklyftan. Låt sjuda några minuter.
  2. Rosta pumpafrön i en medelvarm panna. Häll av kokvattnet från gnocchin och blanda den med ädelostsåsen. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Vid servering toppa med rostade pumpakärnor och färsk spenat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.