Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchi med lamm- och svampragu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillred gnocchin enligt texten på kartongen.
  2. Hacka löken och fräs den med svampen i smör och olja i en rymlig stekpanna cirka 2 minuter. Tillsätt lammfärs, finhackad vitlök, muskot, oregano, salt och peppar och fräs på stark värme tills färsen är genomstekt.
  3. Häll på vinet och låt det koka in helt. Sänk värmen och tillsätt tomater och tomatpuré. Låt koka på svag värme cirka 20 minuter. Rör om då och då. Tillsätt lite vatten om det blir för torrt.
  4. Smaka av med mer salt och peppar om det behövs. Servera med färsk kokt gnocchi och nyriven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.