Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Bästa fredagsmiddagen med lite kalla Coronas till! Med detta recept fyller du en ugnsplåt, middag till ca 6-8 pers alt så räcker det till lunchlådor ett par dagar! Jag föredrar mina enchiladas med köttfärs men det bästa är ju att man kan variera med kyckling, vegetariska alternativ etc.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärsen och även champinjoner om du gillar det, med enchiladakryddan. Blanda keso med halva mängden creme fraiche och salsasås. Hacka oliverna och jalapenos, ha i dom i kesoröran, samt ena ostpåsen.
  2. Fyll tortillabröden med röran, rulla ihop och "fäst" ev med en tandpetare. När "rullarna" ligger på plåten häller du över den resterande creme fraiche och salsasås-blandningen. Avsluta med att strö över den andra ostpåsen.
  3. Grädda i ugnen ca 15 minuter eller tills osten är smält och dom fått fin färg.
  4. Servera med sallad gjord på hackad isbergssallad, rödlök, tomat, avokado, majs och gurka. Dressing, tex: en halv pressad citron, vinäger och örtsalt. Drick förslagsvis kalla Coronas med lime till, supergott!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Helena0 23 september 2011

    Supergott och enkelt att göra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.