Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med lövbiff.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En utsökt god pastarätt att avnjuta såväl till en fredagsmiddag som till vardag. Ett gott rött vin eller bordsvatten passar mycket bra att dricka till.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan al dente (11 minuter) och tillsätt oljan och saltet. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn lövbiffarna cirka 3 minuter på vardera sidan. Tag köttet ur pannan när det är färdigstekt. Skala och skiva löken, tvätta och dela klyfttomaterna. Fräs dem lätt varma i stekpannan. Tag åt sidan. Häll av vattnet från den kokta pastan och tillsätt lök och tomater, rör om. Arrangera pasta, en skiva lövbiff och en skiva cambozola på varje tallrik. Kydda anrättningarna med svartpeppar och toppa med färska basilikablad. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.