Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffe på maten kaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Saftig - ja det är den det är ingen över drift.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa socker och ägg pösigt. Blanda i de torra ingredienserna.
  3. Smält margarinet, häll i vattnet och låt allt koka upp. Häll sedan ner i smeten.
  4. Grädda kakan i smord form, 2-liters, längst ner i ugnen i 35 - 40 minuter.
  5. Under tiden görs glasyren,smält alla ingredienser utom kokosen i kastrull.
  6. När kakan tas ur ugnen hälls den heta glasyren över den varma kakan och kokosen strös över. Glasyren är mycket tunn, rinner ner och sugs upp av kakan. Och just det gör den så god och saftig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.