Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En sund&god middag!

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ja vad ska jag säga? En himmla god middag till nära och kära typ vänner flickvän/pojkvän vem vet kanske din första middag till din allra fösta kärlek?

Ingredienser

Instruktioner

Okej nu kör vi? Börja med att starta ungnen till 200 grader över & under värme. Ta fram fisken & skjölj den under kallt rinnade vatten en stund. Smörj plåten men ca 3/4 mat skedar smör. Skär torsken i 4-5 cm tjocka skivor. Lägg skivorna på plåtnen och krydda med citron peppar efter smak och tycke. Ställ in i ungnen i ca 25-30 min under tiden du förbereder allt annat. Så under tiden medans firren är i ungnen så skivar du tommater lök crabb sticks sparris . Nu är det dags med redningen! 3 paket milda minni mat 2,5 Dl 6 ägg gulor 6 mat skedar fisk fond salt peppar 2 mat skedar mjöl 6 matskedar dill 6 matskedar gräslök {Blanda allt detta} Ta ut fisken lägg alla idigrenser ovan på fisken ink räkorna lägg på rednigen. In i ungnen igen ca 30-35 min medans potatisen kokar. Sen är det bar att njuta med god flaska vit kallt vin. Jag hoppas att ni tycker om det? {Ni får gjärna kommenter ang denna måltid}

Kommentarer (2)

  • lindabergheim 24 februari 2008

    låter gott...men ett himla rörigt recept att läsa - mycket stavfel och rörigt upplagt. mycket lättare om alla ingredienser står i ordning som man ska använda dom. men jag ska prova - antar att smöret som står med är till formen och att champinjonerna ska på ihop med räkorna??

  • quintana 14 maj 2009

    Jag bara undrar hur mycket det ska vara av varje ingredient för exempel torsk 500gr-1kg. Nej ta och redigera receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.