God sås till oxfilé recept

Laddar...
Din sökning gav 85 träffar
Kött fondue med goda såser

Underbart gott och dessutom trevligt att sitta länge och njuta runt bordet. Marinera kött och blanda såser dagen innan, det vinner både du och rätten på! Nu får varje gäst trä kött på sitt foduespe..


Oxfilé med tryffelsås

Enkel men jätte god tryffelsås till en god filé av fläsk, nöt eller kyckling. "Har letat efter en enkel men ändå god tryffelsås, och plötsligt så"

Ugnskokt hälleflundra med god sås

Nu är hälleflundra tyvärr dyrare än oxfilé så detta är inget man äter varje vecka. Det är just därför jag lägger in receptet, så nästa gång jag äter det, om några år, så kommer jag ihåg receptet. Myck..Oxfilé sweet surprise

Servera oxfilé tillsammans med en överraskande och spännande sås som med sin sötma sätter en alldeles särskild guldkant på smakupplevelsen


Smördegsinbakad oxfilé

Den godaste oxfilérätten jag ätit på länge, med Västerbottensost så klart. Fungerar på nyår, midsommar och vid alla högtider. hHasselbackspotatis, rödvinssås, sparris och ungsvarma cocktailtomater..


Klassisk rödvinssås

Ett recept som jag snappat upp av en lärare på restaurangskolan Grythyttan som jag hade som kökschef i Kosovo. Väldigt god som går att variera i all oändlighet. Inte alls svår att göra som många kan ..Marinerad Oxfilé

Detta är ett gammalt recept som jag fått av min mormor för många, många år sedan. Så här lagade hon sin goda oxfilé och den väcker många härliga minnen. Gott att servera till av örtrostad potatis och ..

Helstekt pepparfilé

Otroligt god filè. Jag brukar servera den med Fransk potatisgratäng och Rödvinssås med sting.. Även detta går att förbereda dagen innan.Snörbiff i rödvinssky

Biff i snöre är namnet på en anrik restaurangrätt där man kokar oxfilé eller biff i buljong. Jag har förtätat smakerna genom att istället koka en mörk sky. Syftet är att få en smakrik biff med följsam..


Oxfilémedaljonger med ljuvlig örtagårdssås
Oxfilémedaljonger med ljuvlig ört..

Ljuvligt gott och mycket lätt att göra! Stek oxfiléen efter eget tycke och smak! Här kommer ett gammalt kock-knep för dig som vill veta hur väl stekt din oxfilé är: Känns det som när du trycker på d..


Monikas goda paprika & pepparsås.
Monikas goda paprika & pepparsås.

Toppengod sås!! Denna sås är som den pepparsås jag fick på en restaurang på Gran Canaria för en del år sedan. Godare sås hade jag aldrig ätit. Jag provade mig fram här hemma, och detta är så nära or..


Oxfilé i grönpepparsås
Oxfilé i grönpepparsås

Gäster till middag en fredagskväll direkt efter jobbet? Svårt att hinna med festmaten? Lösningen kan heta oxfilé i grönpepparsås - godare än så kan det knappt bli på en kvart.