Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God filé i grönpepparsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av mina bästa rätter när jag är sugen så något snabbt, gott och smakrikt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär filén i cm-tjocka skivor. Mosa grönpepparen med en gaffel och lägg på varje köttskiva. Låt dra, helst någon timme och stek sen ca 3 min på var sida. Blanda grädden med senap, soja och konjak och häll i stekpannan och låt den blanda sig med stekskyn. Låt puttra några minuter och smaka ev av med salt, peppar, och mer grönpeppar.
  2. Ris eller pressad potatis är smaskens till.
  3. Vanligtvis så har jag ingen konjak hemma men det blir så bra utan också.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 19 augusti 2009

    Oj oj oj, detta var en höjdare. Tackar tackar för det, 5p.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.