Ett recept som går fort att röra ihop. Riktigt gott! Passar att bjuda på vid många olika tillfällen!
Instruktioner
- Koka upp vattnet till glasnudlarna, följ anvisningarna på förpackningen.
- Gör såsen under tiden nudlarna kokas. Ansa och hacka rödlöken, purjolöken och vitlöken.
- Hetta upp olivoljan i en stekpanna och tillsätt rödlöken, purjolöken och vitlöken. Bryn tills de fått lite färg.
- Tillsätt sambal oelek, timjan, rosmarin, svartpeppar, vitpeppar, persilja och salt. Fräs någon minut.
- Tillsätt tomaterna och matlagningsgrädden. Låt såsen sjuda i ca 5 minuter.
- Rör ner räkorna, fortsätt sjuda såsen lite till så att räkorna blir varma. Det får inte börja koka, för då blir de sega!
- Klart!
Publicerat den
11 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar