Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ganska snabblagad rätt som ger lite känsla av festmåltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka pasta, satsa gärna på en finare sort som kokas cirka 15 minuter.
  2. Häll i crème fraiche, grädde, cantadou, sweet chili i en gryta. Värm sakta under omrörning tills den kokar, häll i 2 dl ost. Rör tills allt har blivit en fin sås. Smaka av med salt och svartpeppar. Vill man ha lite mustigare smak kan man hälla i en halv bulljongtärning. Därefter rör ned kyckling och låt koka med en stund.
  3. Lägg pasta i en ungsfast form, lägg kycklingröran ovanpå. Strö ½ dl ost ovanpå. Gratinera i 10 minuter på 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • dolores 1 september 2012

    Gott Gott ! Lättlagat även fast som jag stekte strimlade kycklingfileer istället. Kommer att göras fler gånger, tom mannen som inte är så förtjust i kyckling gjorde tummen upp.

  • Enimari 6 november 2013

    Smakrik och riktigt smarrig!! Har blivit en av mina favoriträtter :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.