Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God morgon bröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergott, snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser och rör ner filmjölk och russin till en kladdig deg. Smörj en avlång form o lägg smeten i formen. Lägg/strö över solrosfröna. Grädda mitt i ugnen i ca 45 minuter. Testa med en sticka i den tjockaste delen, stickan ska vara kladdfri. Låt brödet svalna i formen innan du stjälper upp det.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lazybird 14 januari 2010

    Låter jättegott, måste verkligen prova att baka det :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.