Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God rödspätta med räkor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket god smak. Rekommenderas varmt.

Ingredienser

Instruktioner

Tina räkorna. Dela fiskfiléerna i små bitar och lägg dem i en skål. Krydda. Häll över hummerfonden och vänd fiskfiléerna försiktigt. Värm upp vinet och fraichen med senap och honung i en låg kastrull och sjud fiskbitarna häri. Ta upp med hålslev. Fräs grönsakerna i oljan i en låg panna. Lägg fiskbitarna ovanpå grönsakerna. Lägg i räkorna. Häll över såsen från kastrullen. Hetta upp. Servera med kokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.