Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God sommarsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sallad som jag gör mycket om somrarna till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

Koka betorna i saltat vatten, tar ca 20 min, skala dom med fingrarna under rinnande kallvatten. Skär dom i klyftor. Skala och skiva rödlöken i tunna skivor, dela dom i fina ringar. Dela körsbärstomaterna i halvor. Riv salladen i stora bitar och lägg på ett stort fat, lägg ruccolan över. Lägg på betor, oliver, sockerärter, rödlök, tomater, osten bruten i småbitar. Strö över nötter och garnera med basilikablad. Blanda ihop dressingen och häll över precis innan salladen ska serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.