Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God sås till kött

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Passar till kött i många olika former. Jag gör den ofta till oxfilé/entrecote och den är alltid lika uppskattad.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och champinjonerna. Bryn löken gyllene i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt champinjonerna och bryn en liten stund till. Tillsätt grädde, portvin samt gelén efter smak. Krydda och salta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 16295 15 januari 2011

    Väldigt god sås . Tack fö ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.