Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nils Emils Potatisflarn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lätta att göra och mycket goda. Passar att servera till drinken, som förrätt eller nattamat.

Ingredienser

Instruktioner

Låt smördegsplattorna tina och kavla sedan ut dem enligt anvisningarna på paketet. Lägg dem på bakpapper. Skiva potatisen och lägg omlott på smördegen. Fördela anjovise ovanpå. Blanda hackad lök och creme fraiche och bred över. Strö över osten. Grädda i ugn 225 grader ca 25 min. Servera flarnet skuret i bitar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.