Använde ett annat recept här på MK o gjorde om den till detta,supergott.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Känner mig lurad och besviken, då receptet anger för mycket margarin till degen, den blir lös och oformbar, sista gången jag litar på någon som skriver recept på nätet.
Synd att det inte passade dig,mig passade det bra i varje fall.Du får skapa dig ett eget pajrecept helt enkelt,lägg sedan ut det på MK är du snäll.
Förresten,blir den lös och oformbar får du väl lägga till mer mjöl helt enkelt,svårare är det inte.Så brukar jag göra med kakor mm
Hur kan du då lägga ut ett recept om du säger jag ska tillsätta mer mjöl, då stämmer det ju inte från början eller hur? Innehållet var det inget fel på efter jag fått göra ett nytt pajskal
Jag gjorde min paj den som är på bilden efter detta recept och det blev bra,om det blev fel för dig är det väl bara att tillsätta mer mjöl.Så har jag fått göra i EN DEL RECEPT för att få det som jag vill ha det.Tolka det hur du vill.
Riktigt god paj. Gjorde pajskalet enligt ovanstående och jag hade inga problem med det. Som det har sagts här nedanför - det är bara att lägga till mer mjöl om man märker att det är för löst.
Håller med dig fullständigt,blev lite irriterad över kommentarerna från människan i fråga. Själv använder jag det receptet till de flesta av mina pajer och visst har det hänt att man ngn gång inte blivit nöjd,men då finns det mer mjöl i påsen att använda sig av.