Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda sillfatet

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passande nu till sommaren och väldigt omtyckt av de gäster jag bjudit detta på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka äggen. Skala äggen och skär dem i klyftor. Skär sillen i 2 cm breda bitar och den skalade potatisen i små tärningar. Skala löken. Skär halva löken i skivor och hacka resten fint.
  2. Blanda gräddfilen med potatis, hackad lök, salt och peppar. Lägg blandningen på ett serveringsfat.
  3. Placera sillen i rader ovanpå. Lägg äggklyftor runt sillen och lökskivor ovanpå. Garnera med dill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Monika46 2 november 2008

    Mums vad mycket gott du har i dein receptbok. Jag har sparat massor och kommer att betygsätta dem efterhand. Men det blir nog femmor, för vi har tydligen samma smak i det mesta. Vi hörs! Kram Monika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.