Som en mumsig konditorikaka!
Instruktioner
- Kakbotten:
Vispa ägg och socker vitt och luftigt.
Blanda ihop vetemjöl, vaniljsocker, kakao och bakpulver och sikta ner i äggsmeten. Vänd ihop och tillsätt det heta kaffet.
Häll upp på en bakplåtspappersklädd långpanna, bred ut jämnt och grädda i 175 grader ca 20 minuter.
- Smörkräm:
Vispa i mixer ihop smör, florsocker, äggulor och arrakessens till en jämn kräm. Låt kakan svalna ordentligt innan krämen breds över.
Låt smörkrämslagret bli riktigt kallt.
- Chokladöverdrag:
Smält chokladen tillsammans med solrosoljan och bred den över smörkrämen.
Garnera om du vill med något av det föreslagna.
- Ställ kakan kallt för att stelna och skär sedan kakan i rutor.
Publicerat den
13 september 2015
Liknande recept
Skriv kommentar