Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste fläskfilégrytan

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna grytan har många ingredienser men är värd att testa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och fär den i mindre bitar. Dela corchinon och den valfria ölkorven i mindre bitar. Lägg i fläskfilén i en stekgryta och låt den få färg , tillsätt ölkorv, corchinos och syltlök och blanda runt.
  2. Ha sedan i crème fraiche, matgrädde och spadet från corchinon eller syltlöken. Låt puttra i ca 20-30 min beroende på hur stora köttbitar du har. Smaka av med salt och peppar och ev lite soja eller collorit. Serveras med en grönsallad och klyftpotatis eller ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.