Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste fröknäcket

 
Skriv ut

Knaprigt och gott glutenfritt knäcke med mycket smak. Servera gärna med en len ädelostkräm. Blanda ihop lika delar ädelost och färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt.
  2. Blanda alla torr ingredienser och riven ost i en skål. Tillsätt olivolja och kokande vatten. Lägg ett bakplåtspapper på smeten och kavla ut tunt över hela plåten.
  3. Grädda ca 30 minuter tills knäcket är lätt gyllene och torrt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.