Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste kräft/räksåsen till pasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Min chef bjöd på detta när vi hade personalmöte. Succé blev det. Testa ni också......

Ingredienser

Instruktioner

Häll bort lag från räkor och kräftstjärtar. Riv parmesanosten. Häll oljan i en stekpanna och pressa i vitlöken,låt snabbt fräsa ihop. Häll på kross. tomater, strö över socker, häll i vinet. Låt puttra några minuter. Tillsätt sedan grädde, fiskbuljongtärningar och låt sjuda ytterligare några minuter. Sen ska räkor och kräftstjärtarna i tillsammans med hackad persilja och parmesanosten. Peppra och salta, men var försiktig med saltet då det är buljongtärningar i också. Låt allt bli varmt. Servara till Tagliatelle och en fräsh sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Haw 13 april 2011

    Otroligt god! Kommer lätt göra denna fler gånger. Gjorde med kräftstjärtar! Skulle kunna reda såsen lite med maizena så skulle den bli lite krämigare. Jag gör det nästa gång. Tack för ett bra recept!

  • lycka11 12 juni 2011

    Suveränt god och lättlagad. Blir en favorit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.