Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste leverbiffen på LCHF-vis

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag älskar leverbiff och brukar köpa färdig färs från frysdisken. Men när man äter enligt LCHF så är det svårt att veta hur mycket kolhydrater man får i sig via den färdiga färsen. Nu har jag gjort min egen leverbiff. Hela satsen innehåller ungefär 20 gram kolhydrater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Alla ingredienser finfördelas i matberedaren, så snabbt som möjligt.
  2. Mängden ägg och grädde anpassas så att man får en ganska lös och smidig färs. Biffarna skedas upp i en het stekpannan, de steks kort på hög värme, sänk sedan och stek färdigt. Det tar ca 10 minuter.
  3. Sista gången jag lagade detta bytte jag ansjovisen mot ett par matskedar kapris, som rördes ner i den färdiga färsen. Biffarna serverades med knaperstekta bacontärningar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.