Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste Pestopastan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den absolut godaste pestopasta som finns med valnötter istället för pinjenötter!

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ta fram en matbredare och kör vitlök och valnötter på hög hastighet. Hacka basilikan slarvigt och kör i den tillsammans med smör och olivolja. Tillsätt parmesanen sist. Smaka av med salt och peppar. Blanda pastan med peston och tillsätt eventuellt lite haricot verts eller edamerbönor. Servera med lite färsk basilika som garnering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sibba16 19 oktober 2012

    Mycket lätt och gott! Smakar lite annorlunda än vanlig pesto eftersom det är valnötter, men lite omväxling är alltid bra :) Rekommenderas starkt! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.