En lite annorlunda köttbulle som är baconlindad.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Ser gott ut men var skall den rivna osten vara? I såsen?
En påse salladskrydda? Kan det stämma?
Den rivna osten ska blandas i köttbullssmeten. Ja det ska vara en påse salladskrydda i såsen men tycker man att det är mycket kan man ta efter tycke och smak. Jag har även provat med Alpnärings salladsmix istället och då tog jag 1 rågad msk.
Hur många räcker receptet till
Receptet är för 6 personer
Låter gott värt att prova. Blev bara lite konfunderad över receptet. Ska man ha en sallads påse till färs smeten och en till såsen? Litet otydligt där :)
I färsen tar man bara lite efter tycke och smak. :)
Jag har letat efter salladskrydda på påse, men inte hittat någon i affärerna. Är det samma som Santa Maria på burk? Och hur mycket är det i en påse?