Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gojibärsbröd

 
Skriv ut

Fylligt mörkt bröd som är saftigt och mättar bra med gojibär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke. Blanda ihop filmjölk och sirap. Tillsätt mjölblandningen och rör försiktigt till en jämn tjock smet.
  2. Smörj 2 st 1 ½ liters formar väl och klicka i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 ½ timme. Täck med folie om de blir för mörka.
  3. Stjälp upp bröden på galler och låt dem vila inlindade i kökshanddukar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.