Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos och chokladmousse med färsk ananas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Recept från Gokväll på laktosfri mousse. Lätt att göra och smakade mycket choklad. Vuxensmak. Verkligen gott till kaffe och ananasen.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen, koka upp kokosmjölken. Slå den över chokladen, mixa. Ställ kallt i någon timma. Rosta kokosen i en "torr" kastrull tills att den är gyllenbrun. Skär ananasen i tärningar och rulla i kokosen. Skeda upp moussen och lägg ananasen brevid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • asa222 22 mars 2009

    Nu har jag testa detta! Ananasen blev jättegod med den rostade kokosen på. Moussen hade lite för mycket genomslag av kokossmak tyckte jag och mina gäster, och nästa gång gör jag nog en "vanlig" chokladmousse till ananasen. Men receptet var lätt att göra och perfekt om man inte tål mjölk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.