X

Gordon ramsay s jul kalkon recept

Laddar...
Din sökning gav 2629 träffar

Helstekt kalkon á la Ingelsta

...som den engelska traditionen påbjuder på "Christmas Day" så äter vi alltid på kalkon...25 december och bordet dukat med var sin "Christmas Crackers"...


Annica's supergoda köttbullar

X'ets köttbullar. Lite annorlunda ingredienser. Väldigt omtyckta. Jag var tvungen att göra 400 st en jul, så det räckte till hela tjocka släkten. Gav även bort en del av de goda "bullarna" i julklapp...

Alexandra´s LCHF Fläskpannkaka me..

Jag har kommit på ett eget recept på fläskpannkaka eller som andra kallar de, ugnspannkaka. Detta recept är helt utan keso. Receptet kom jag på därför att jag inte är någon Keso-fantast utan använder ..
Moster Anny's pepparkakor

När jag var liten blev jag bjuden på dessa pepparkakor av min "gamelmoster" och efter det är det bara dessa som gäller varje jul. Dom blir hårda och man kan kavla dem riktigt tunnt och sedan är smaken..


zahr´s janzon

Älskar att exprimentera men denna är min favorit helst i portionsformar med avtagbar kant och glöm inte snapsen, ölet och rostat knäckebröd
Jack Daniel´s Chocolate Cake

I samband med en sponsring blev det aktuellt att ta fram en rad recept med denna whiskey som ingrediens och här är det första. Jag bjöd grannfrun på en bit och en kvart senare knackade hon på dörren o..Alexandra´s LCHF Hallon & Lakrits..

Jag har testat mig fram och hittade de exemplariska receptet på gelehallon med lakritssmak. Jag köpte mig två flaskor drink smaksättare, i detta fall med hallonsmak och lakritssmak. Blev super! Testa ..


Alexandra´s LCHF undrebara lakrit..

Jag har testat mig fram och hittade de exemplariska receptet på gelehallon med lakritssmak. Jag köpte mig en flaska drink smaksättare, i detta fall med lakrits. Blev super! Testa och lämna ett omdömme..