Gordon ramsay s jul kalkon recept

Laddar...
Din sökning gav 2038 träffar

Helstekt kalkon á la Ingelsta

...som den engelska traditionen påbjuder på "Christmas Day" så äter vi alltid på kalkon...25 december och bordet dukat med var sin "Christmas Crackers"...


Annica's supergoda köttbullar

X'ets köttbullar. Lite annorlunda ingredienser. Väldigt omtyckta. Jag var tvungen att göra 400 st en jul, så det räckte till hela tjocka släkten. Gav även bort en del av de goda "bullarna" i julklapp...zahr´s janzon

Älskar att exprimentera men denna är min favorit helst i portionsformar med avtagbar kant och glöm inte snapsen, ölet och rostat knäckebröd
Monica´s julglögg

Nu är det hög tid att sätta glöggen! Det tar ca 5 veckor innan glöggen blir klar. Gör gärna en dubbel sats , för den blir bättre och bättre ju längre den står.
Mina bästa köttbullar

Jag har funderat mycket och länge på om jag överhuvudtaget skulle lägga ut det här receptet eftersom jag har hållt det lite "halvhemligt" i många år nu, men här är det i alla fall. De flesta som ha..


Dajmkaka

Försvinnande god kaka. Receptet ger en kaka i en avlång sockerkaksform.


Olagligt goda frukostfrallor (glu..

Glutenfritt bröd är svårt att få till riktigt bra. Men här är ett glutenfritt brödrecept som även "glutenätare" älskar och dom jag känner som inte tål gluten älskar desto mer! Varje gång jag bjuder på..


Turtle cheesecake

Jag måste säga att jag inte är ett jättestort cheesecake fan, men men....efter denna så tror jag att jag kommer baka cheesecakes oftare, den var hur god som helst.
Kladdmuffins med dumlefluff

Testade dumlefluff för första gången förra veckan till en pannacotta, denna fluff var så god så igår gjorde jag dessa underbart goda kladdmuffins. Perfekta till en kopp kaffe. Blir ca 14 s..