Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med gorgonzola och päron

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Osten mixas med lite av pastavattnet till en krämig sås. Päronen gör att sött möter salt. En snabbgjord och god pastarätt. 520 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt saltat vatten enligt förpackningens anvisning. Låt pastan rinna av, spara ca 1 dl kokvatten. Mixa osten i vattnet med mixerstav och vänd ner pastan.
  2. Kärna ur och skär päronen i bitar. Skär squashen i bitar. Fräs päron och squash i smöret ca 2 minuter, krydda med peppar. Hacka gräslöken grovt.
  3. Vänd ner päronfräs och gräslök i pastan. Servera med rökt skinka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.