Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolafylld köttfärslimpa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova gärna den här goda köttfärslimpan.

Ingredienser

Instruktioner

Skär gorgonzolan i småbitar. Riv potatisen. Blanda alla ingredienser. Smörj en ugnsform, forma färsen till en limpa och lägg i formen. Blanda ihop sojan och oljan och pensla köttfärslimpan med det. Tillaga i ugnen i 175-200 grader i ca 35-40 minuter. Garnera köttfärslimpan med klippt persilja. Servera med ungsbakad klyftpotatis, såsen och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • thewhy 6 februari 2009

    Kanske dum fråga men.. ska färsen vara färdigstekt eller rå när den stoppas in i ugnen?

  • cederborg56 9 maj 2009

    Har nyss lagat till och ätit av ditt recept.. Blev hur gott som helst.. Kommer att göra denna rätt fler gånger..*L*

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.