Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolagratinerade kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God rätt, som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bryn filéerna i stekpanna på medelstark värme, så att de nästan blir genomstekta och fått fin färg.
  3. Lägg dem i en ugnssäker form.
  4. Krydda med salt och peppar.
  5. Ansa och ringskiva purjplöken. Bryn purjon lätt och lägg den på filéerna.
  6. Smula gorgonzolan över och strö över mjölet och därefter grädden.
  7. Gratinera i ugnen ca. 10-15 min.
  8. Servera gärna klyftpotatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.