Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolapaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-5 portioner
Skriv ut

Denna är otroligt populär när man har mottagning t.e.x.

Ingredienser

Instruktioner

Låt pajdegen vila 30 min i kyl, Grädda 10 min i200 grader, häll i fyllningen. Grädda tills allt stannat och pajen fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 18 december 2008

    Hej anders denna pajen är god kommer att göra den flera gånger tack anders kram/ monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.