Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gosmammans fiskpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smaskig favorit. Prova den och jag törs lova att du gör den igen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i bitar, skala och skiva löken. Skär svampen i skivor. Kärna ur paprikorna. Fräs allt utom fisken i smöret. Pudra över mjölet och rör om. Späd med buljong och grädde under omrörning. Sjud på svag värme några minuter.
  2. Blanda ner senap och dragon, smaka av med salt och peppar. Lägg i fiskbitarna och sjud sakta så att de blir vita rakt igenom, 5-8 minuter.
  3. Serveras med kokt eller pressad potatis eller ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.